Μια από τις πλέον όμορφες και μεγάλες παραλίες της Πελοποννήσου είναι αυτή στη Πλάκα Λεωνιδίου. Βρίσκεται σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης και είναι στη συνέχεια του λιμανιού του Λεωνιδίου.

Πρόκειται για παραλία που λόγω του μήκους της δεν μπορεί να γίνει πολύβουη σε ολόκληρο το μήκος της. Έτσι είτε θέλετε να είστε κοντά σε κόσμο, είτε επιθυμείτε να είστε μόνοι αυτό είναι δυνατόν. Θα βρείτε το κατάλληλο σημείο για να μείνετε ικανοποιημένοι. Νερά πεντακάθαρα. Αμμουδιά όμορφη. Χώρος άπλετος για να παίξετε ότι θέλετε στην ακτή ή μέσα στη θάλασσα.

Το παρκάρισμα εύκολο και δεν χρειάζεται να περπατήσετε πολύ. Η παραλία διαθέτει ναυαγοσώστη και επίσης στο νότιο τμήμα της κοντά στο λιμάνι μπορείτε να έχετε και εύκολη πρόσβαση σε καφετέριες ή εστιατόρια.

Φυσικά μην ξεχνάμε ότι στη πόλη του Λεωνιδίου μπορούμε να βρούμε υπηρεσίες πόλης. Για διαμονή η περιοχή διαθέτει άφθονα ξενοδοχεία που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Στην περιοχή της Πλάκας λειτουργεί επίσης και νεόκτιστο κάμπινγκ.

Μία εικόνα της παραλίας μας δίνει το βίντεο της ανάρτησης, παραγωγή του Μιχάλη Καζά για το VD Media Group, που προβάλλεται από το TravelPeloponnisos.gr, το Argonafplia.gr και το VD media web tv.

Απολαύστε το

- Advertisement -