Υπάρχουν βουνά που ενδείκνυται για πεζοπορία στα μονοπάτια τους σε μια αιώνια αναζήτηση της κορυφής. Όλους μας γοητεύει η κορυφή στην κυριολεξία ή ακόμη και μεταφορικά. Η πρώτη θέση…
Σε άλλους πάλι είτε τους αρέσει η πεζοπορία, είτε όχι, τους αρέσει το βουνό. Αρέσκονται να έχουν κάποιου τύπου δραστηριότητες επάνω στο βουνό, να αναπνέουν τον καθαρό αέρα, να νοιώθουν το υψόμετρο, να βλέπουν ή να χώνονται μέσα στο δάσος.

Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όλα τα βουνά να μας προσφέρουν κατάλληλο έδαφος για την δραστηριότητα που εμείς επιθυμούμε.
Από τα βουνά που στην πατρίδα μας προσφέρονται για κάθε είδους δραστηριότητα είναι η Ζήρεια. Πανέμορφη με δυο κορυφές, μια λίμνη, σπήλαιο, χαράδρες και με οροπέδια για πλούσιες δραστηριότητες.

Στο πλάτωμα της Ζήρειας κάτω από το Τουριστικό Περίπτερο του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας βρήκαμε μια παρέα φίλων του δίτροχου αθλητισμού να κάνουν το χόμπι τους.

Προβολή μεγαλύτερου χάρτηΟδήγηση εκτός δρόμου. Το απόλαυσαν και ενθουσιασμένοι ανανέωσαν το ρεντεβού τους για την επόμενη φορά.
Ξέρουν ότι η φιλόξενη Ζήρεια είναι πάντα εδώ και τους περιμένει.
Το ίδιο και οι άνθρωποι του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας που είναι ανοικτό πλέον για την χειμερινή σεζόν και είναι στην διάθεση μας…

Μια μικρή γεύση στο βίντεο που ακολουθεί …

 

- Advertisement -