Μαζί με το Δήμο Τρίπολης, ο Τ.Ο.Π. και ο Αγροτικός και Κτην/κός Συνεταιρισμός Αρκαδίας στο πλαίσιο της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»

0
1812

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου(ΤΟΠ) καθώς και ο Αγροτικός και Κτην/κός Συνεταιρισμός  Αρκαδίας, θα δώσουν δυναμικά το παρών στην έκθεση Ελλάδος Γεύση, έχοντας το δικό τους χώρο στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Τρίπολης.

Η έκθεση Ελλάδος Γεύση, θα πραγματοποιηθεί από 18 – 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:  http://www.elladosgefsi.gr/

Λίγα λόγια για τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου:

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ), με έδρα την Τρίπολη αποτελεί το πρώτο διαπεριφερειακό τουριστικό σχήμα, που διαμορφώθηκε με πρωτοβουλία των Ενώσεων και των Συλλόγων Ξενοδόχων από τους επτά νομούς της Πελοποννήσου.

Ο φορέας (στην αγγλική εκδοχή Peloponnese Tourism Organization -PTO), αποσκοπεί με τη σύστασή του να επισημάνει στην ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά ότι η Πελοπόννησος είναι ένας ενιαίος τουριστικός προορισμός και κατά συνέπεια η οποιαδήποτε τουριστική πολιτική απ’ όπου και αν προέρχεται, θα πρέπει να την αφορά στην ολότητά της.

Λίγα λόγια για τον Αγροτικό και κτην/κό συνεταιρισμό Αρκαδίας:

Ο Αγροτικός και κτην/κός συνεταιρισμός  Αρκαδίας έχει στη δύναμή του 594 ιδρυτικά  φυσικά μέλη (αγρότες, κτηνοτρόφους) που προέρχονται από τη συγχώνευση 15 συνεταιρισμών του νομού Αρκαδίας.

Λειτουργεί με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας με 7 υποκαταστήματα από τα οποία διατίθενται τα πάσης φύσεως αγροτικά εφόδια. Ο ρόλος του νέου Συνεταιρισμού στην αγορά είναι μεγάλος και με τις παρεμβάσεις και τις δραστηριότητες του έχει προσφέρει πολλά στους αγρότες και την Αγροτική οικονομία της περιοχής.

 

- Advertisement -