Η 1η Πανπελοποννησιακή Έκθεση ALTE peloponnese μέσα από το φακό του TravelPeloponnisos.gr

0
1883

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ η 1η Πανπελοποννησιακή Έκθεση Τουρισμού Ειδικών Ενδιαφερόντων που λειτούργησε στην Καλαμάτα.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η ALTE peloponnese για τρεις ημέρες απέδειξε την ανάγκη της ύπαρξης της. Ικανοποίησε τους συμμετέχοντες, αφού όλοι κατάλαβαν ότι για να δημιουργηθεί τουριστικό προϊόν απαιτείται η συνεργασία όλων των επιχειρήσεων και φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να προβληθεί η ύπαρξη τους σε Παγκόσμιο επίπεδο. Η βοήθεια από την περιφέρεια Πελοποννήσου για την επίτευξη των στόχων χωρίς αμφιβολία είναι υπερπολύτιμη.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες για τουρισμό στην Πελοπόννησο πρέπει πλέον να έχουν και την άλλη εικόνα της Πελοποννήσου. Όχι μόνο κάστρα, εκκλησίες και παραλίες, αλλά και την ενεργή Πελοπόννησο που προσφέρουν οι περισσότερες από 100 επιχειρήσεις του εναλλακτικού τουρισμού.

Οι επισκέπτες της Πελοποννήσου πρέπει να μάθουν τι τους προσφέρει η Πελοπόννησος από άποψη δράσης, κίνησης, ενεργητικής αντίληψης διακοπών. Πρέπει να ξέρουν που τους προσφέρεται τι. Πρέπει να ξέρουν τι θα συναντήσουν έτσι ώστε να προγραμματιστούν και χωρίς αμφιβολία να επιμυκήνουν και να εμπλουτίσουν τις διακοπές τους.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι τελειώνοντας η έκθεση όλοι οι εκθέτες εύχονταν να είναι πάλι μαζί την ερχόμενη χρονιά. Η αρχή έγινε. Από τώρα αρχίζει ο προγραμματισμός για την επόμενη διοργάνωση, που θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη, αρτιότερη και να στοχεύσει ακόμη πιο ψηλά.

Μια εικόνα των επιχειρήσεων και του κλίματος στην έκθεση, πάρτε από το βίντεο του Travel Πελοπόννησος στο βίντεο αυτής ανάρτησης. 

ΦΩΤΟ:

- Advertisement -