Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο… “μια πόλη, ένα παραμύθι”

0
1490

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά στο Ναύπλιο είναι η ιδανική εορταστική πρόταση για μικρούς και μεγάλους. Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ προτείνει μια σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις ξεγνοιασιάς και ζεστασιάς, χαράς και ευτυχίας στους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής.

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων σας περιμένει στο Ναύπλιο να δώσετε όλοι μαζί το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 18.30 στην καρδιά της πόλης, την πλατεία Συντάγματος.

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου, με τη Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, την παιδική χορωδία «TAMPERAMENTO», τη χορωδία του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών VD Χρονοπούλου, τον Αθλητικό Προοδευτικό Σύλλογο «Χοροκίνηση» και φέτος «το κάτι παραπάνω» στους επισκέπτες επιφυλάσσει η εμφάνιση του Κουαρτέτου εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ και την φιλική εμφάνιση της μεγάλης ερμηνεύτριας Πένυς Ξενάκη!

Στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου από τις 17.30 ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα για να τους γλυκάνουμε θα είναι έτοιμα, και οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές της Μαρίας Καρανικόλα , θα ετοιμάζονται επιτόπου και θα απογειώσουν και φέτος τις αισθήσεις μας.

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή του Δήμου, δεν θα λείψουν ούτε φέτος οι πολιτιστικοί, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Ναυπλιέων:

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH , στολίζουν ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης με Αστέρια των Ευχών! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που « μαγικά» μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης που δίνει δύναμη στην ευχή μας χαρίζοντας ελπίδα και ζωή! Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να μοιραστούμε τη δύναμη μιας ευχής χαρίζοντας το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!

Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου συμμετέχει στην εορταστική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο bazaar από χειροποίητες δημιουργίες. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο « Η Πύλη της Αγάπης».

Το πρόγραμμα:

Πλατεία Τριών Ναυάρχων

14 Δεκεμβρίου 2019 – 05 Ιανουαρίου 2020

Το CAROUSEL που κοσμεί την Χριστουγεννιάτικη πλατεία Τριών Ναυάρχων είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Δήμου και τους επισκέπτες του και θα παραμείνει εκεί, ως την πρώτη Κυριακή της νέας χρονιάς . Θα μας… στριφογυρίζει στη χαρά, το παιχνίδι και την ξεγνοιασιά καθημερινά 11:00 π.μ έως 2:00μ.μ. και 5.00μ.μ. -9.00μ.μ

Πλατεία Φιλελλήνων

Χριστουγεννιάτικο ΚΛΙΚ

Η τεχνολογία μας έχει κατακλείσει για τα καλά. Η αξία της selfie είναι πια ανεκτίμητη. ¨Ένα κλικ με το κινητό και το χαμόγελο παγώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στην πλατεία Φιλελλήνων. Μην ξεχάσετε να περάσετε και από εκεί!

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Πλατεία Καποδίστρια, ώρα 11:30

 Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στη… Μαγική Πλατεία!

«Το πάρκο του Αη Βασίλη»

Εκεί που τα παραμύθια ζωντανεύουν και συναντούν ξωτικά, ζώα του αρκτικού κύκλου με φως, χρώματα και μουσικές υποδέχονται τον Αη Βασίλη… ο οποίος… περιμένει τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο, να τους φιλοξενήσει στο εντυπωσιακό σπίτι του.

Οι μικροί μας φίλοι θα επισκεφθούν το αστεροσκοπείο, το ταχυδρομείο, το σπιτάκι των ξωτικών και θα απολαύσουν γλυκίσματα, πολλές λιχουδιές ταξιδεύοντας στον κόσμο του παραμυθιού.

H Διευθύντρια και τα παιδιά του 6ου Δημοτικού σχολείου Αρίας και τα παιδιά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων θα γεμίσουν με στολίδια το δέντρο της πλατείας.

Η Σχολή ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Μαθητείας Αργολίδας συμμετέχει στην εκδήλωση με εορταστικά γλυκίσματα!

Το σπίτι των παραμυθιών!…στην Πλατεία Καποδίστρια

Στο σπιτάκι των παραμυθιών, οι παραμυθούδες του Ναυπλίου ταξιδεύουν τη σκέψη και ξυπνούν τη φαντασία όλων μας με παραδοσιακά παραμύθια.

 

Πρόγραμμα:

Κυριακή 15/12/2019, ώρα 12:00

Οι Παραμυθάδες με τα κρουστά τους ανοίγουν το Σπίτι των Παραμυθιών με μικρά παραμύθια και τραγούδια.

Δευτέρα 23/12/2019, ώρα 12:00

Παραμύθια των Χριστουγέννων με τη Γιάννα Βασιλείου.

Τρίτη 24/12/2019, ώρα 12:00

Παραμύθια του Δωδεκάμερου με την Γιάννα Βασιλείου. 

Τετάρτη 25/12/2019, ώρα 12:00

Τα ξωτικά και τα παπούτσια τους με την Φούλη Λουκά.

Πέμπτη 26/12/2019, ώρα 12:00

“Μελένια Χριστούγεννα” με τις Βασιλική Ζούζια – Μαρία Μπακάλη.

Παρασκευή 27/12/2019 , ώρα 12:00

“Ζαχαροζυμωμένες ιστορίες” με τις Μαρία Σαλιβέρου – Μαρία Μπακάλη.

Σάββατο 28/12/2019 , ώρα 12:00

Παραμύθια πλασμένα με χρυσόσκονη από τις “Παραμυθούδεςτου Ναυπλίου”.

Κυριακή 29/12/20019, ώρα 12:00

“Ταξιδεύοντας με τους τάρανδους από τις ” Παραμυθούδες του Ναυπλίου’’.

Δευτέρα 30/12/2019, ώρα 12:00

“Παραμύθια που φέρνουν τα Χριστούγεννα” από τις ‘’Παραμυθούδες του Ναυπλίου’’.

Τρίτη 31/12/2019, ώρα 12:00        

“Καλικατζαροκαμώματα” με την Μίρκα Καχριμάνη.

Πέμπτη 2/1/2020, ώρα 12:00  

“Οι περιπέτειες του Αη Βασίλη” με τις Βασιλική Ζούζια και Μαρία Μπακάλη.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΓΟΡΕΣ

21 & 22 Δεκεμβρίου 2019

Ναύπλιο-Πλατεία Συντάγματος, ώρα 11:00 -18:00

Η Φιλανθρωπική και Κοινωνική Αγορά Αγάπης σας προσκαλεί να την επισκεφτείτε και να την ενισχύσετε.

19 & 20 Δεκεμβρίου 2019

Τολό, 16:00 έως 20:00

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες δημιουργίες, στο κέντρο του Τολού.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ναυπλιέων, ηλικιωμένοι κατασκευάζουν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίζουν το δέντρο τους.

Επίσης, ομάδα ηλικιωμένων θα πραγματοποιήσει αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών – παραμυθιών στα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων.

Κατά τις εορταστικές ημέρες, ομάδα Παραμυθάδων από τους «Παραμυθάδες Πελοποννήσου» επισκέπτονται τα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας για να διηγηθούν στους μικρούς μας φίλους παραμύθια του δωδεκάμερου!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 18.00

Το «Δημιουργώ» Κέντρο Λογοθεραπείας και Δημιουργικής Απασχόλησης, μας καλεί στην κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών που τρώγονται, στο χώρο του οδό Αλικαρνασσού 10, Ναύπλιο. Σας περιμένει όλους!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Τριανόν, ώρα 19:30

« Από τη φιλόξενη Βηθλεέμ στο θέατρο σκιών … μια νότα δρόμος!»

Δραματοποιημένο διήγημα « Ο ξένος των Χριστουγέννων», θέατρο σκιών « Η φάρσα των Χριστουγέννων» και πολλές μελωδίες από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Καλλιόπη Καλποδήμου, Κώστας Καμπίτης, Χαριζάνης Χαριζανόπουλος, Ιωάννα Χρυσανθοπούλου και Ηλίας Δημόπουλος. Κιθάρα ο Βασίλης Κατσαρός.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Νέο Ροεινό, ώρα 15:00

Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Ροεινού «Η Αγία Μαρίνα», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή με στολισμό της φάτνης και χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 11:00

Το Ωδείο Ναυπλίου Αγγελικής Μαυρούλη παρουσιάζει χριστουγεννιάτικη συναυλία των μαθητών του Ωδείου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια με διάφορα όργανα και σύνολα από βιολιά, πνευστά κλαρινέτα και σαξόφωνα.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Τριανόν, ώρα 11:00 – 13:00 & 16:00 – 19:30

Ο Παιδικός Σταθμός « Το Παλατάκι» παρουσιάζει χριστουγεννιάτικους μπελάδες… στη σκηνή του Τριανόν. Πότε με την λαιμαργία του Αη Βασίλη, πότε με τις παραξενιές του, πότε με τη μπουγάδα του… Ευτυχώς που στη μαγεία των Χριστουγέννων οι παιδικές ευχές πραγματοποιούνται και η Παπλωματού καταφέρνει να αγκαλιάσει με την αγάπη της όλο τον κόσμο…

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Κεντρική πλατεία Νέας Τίρυνθας- πεζόδρομος, ώρα 11:00

Γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Τίρυνθας.

Ομάδα animateur…. φουσκωτά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Πυργιώτικα, ώρα 16.00

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων «Άγιος Γεώργιος», στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού με χειροποίητα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά. Θα ακολουθήσουν παιχνίδια και εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά καθώς και κατασκευή γλυκισμάτων με ζαχαρόπαστα από τη Σχολή ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Μαθητείας Αργολίδας.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Oδός Αριστοτέλους Ωνάση, ώρα 17:30

Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου παρουσιάζουν καμπάνια με τίτλο: «Θα το βρεις μπροστά σου».

Μια οικολογική δράση με χριστουγεννιάτικο δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά, χρήση του πλαστικού με την εθελοντική συμμετοχή των δημοτών και των παιδιών της πόλης μας.

Σχεδιασμός – επιμέλεια: Φραντσέσκο Μορέτι.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από DJ.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Πουλακίδα, ώρα 17:30

Η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πουλακίδας ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στην κεντρική πλατεία του χωριού. Κάλαντα από όλο τον κόσμο με την bandina της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διδασκαλία & διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη και η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ με κουκλοθέατρο παρουσιάζει το παραδοσιακό παραμύθι « Η Πλούμπω και οι καλικάντζαροι». Στο τέλος, τα παιδιά θα διασκεδάσουν με τους animateur…

Τολό, 16 έως 19 Δεκεμβρίου 2019

ΚΕΠ Τολού, από 16:00 έως 18:00

Φιλανθρωπική δράση φορέων του Τολού για τα Χριστούγεννα!

Ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη ρουχισμού τα οποία θα διατεθούν στην εκκλησία με σκοπό τη στήριξη οικογενειών του Δήμου.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Άρια, ώρα 16.30

Η Τοπική Κοινότητα Άριας, η Διευθύντρια με τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στολίζουν το δέντρο τους, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μουσική και κάλαντα από όλο τον κόσμο με την bandina της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διδασκαλία & διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη και πολλά γλυκίσματα.

Ομάδα animateur…. και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Τριανόν, ώρα 19:00

«Ο Αη Βασίλης χάθηκε!» Θεατρικό δρώμενο, με τη συμμετοχή των παιδιών της Χλόης. Είναι μια συλλογική δράση που μεταφέρει εικόνα- εικόνα διασκεδαστικά, τις σκέψεις που δημιουργήθηκαν, τις αποφάσεις που πάρθηκαν, τον τρόπο που κινήθηκαν τα ίδια τα παιδιά για να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση του Αη Βασίλη. Ελάτε να το εξιχνιάσουμε, παρέα μικροί – μεγάλοι, φίλοι…! Μια φανταστική χαρούμενη παράσταση με δράση και αντίδραση, των παιδιών που θέλουν να προσφέρουν την ενέργειά τους, ώστε να κυλήσει ο χρόνος των εορτών…όπως η ψυχή τους τελικά επιθυμεί…δηλαδή, να κρατούν αγκαλιά με αγάπη και ζεστασιά ΌΛΑ τα παιδιά του κόσμου!

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 19.00

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ, το Πανεπιστήμιο Αθηνών ( ΕΚΠΑ) και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο: «Αναζητώντας το Άστρο των Μάγων».

Μια προσπάθεια για την αστρονομική ερμηνεία του Αστέρα της Βηθλεέμ.

Οι αστρονόμοι εδώ και πολλούς αιώνες προσπαθούν να εξηγήσουν το μυστήριο και να απαντήσουν σε ερωτήματα: Πιο ουράνιο φαινόμενο είναι στην πραγματικότητα το αστέρι των Χριστουγέννων? Γιατί είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι ήταν πραγματικά αυτό που οδήγησε τους μάγους στη φάτνη?

Παράλληλα, η μαγεία της νύχτας αυτής και του Υπέρλαμπρου Άστρου της επηρέασε και καταγράφηκε με ιδιαίτερο τρόπο στα Γράμματα και τις Τέχνες. Ένα μικρό ταξίδι στη λογοτεχνία και τη ζωγραφική με το φως του Άστρου των Μάγων. Μια διεπιστημονική προσπάθεια ερμηνείας ενός φαινομένου.

Ομιλητές: Στράτος Θεοδοσίου, Ομ. Καθηγητής αστροφυσικής Ε.Κ.Π.Α, Πρόεδρος Ε.Ε.Φ.

Αλεξάνδρα Δημακοπούλου, Δρ. της Ecole des Hautes en Sciences Sociales, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου.

Λαμπρινή Καρακούρτη – Ορφανοπούλου, Ιστορικός Τέχνης, Επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης – Παράρτημα Ναυπλίου.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Γεώργιος Κόνδης, Κοινωνιολόγος, Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών, Σχολή Καλών Τεχνών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ανυφί – Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, ώρα 19:00

Η Τοπική Κοινότητα Ανυφίου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανυφίου « Ο Μάη Νικόλας», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή με ομιλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. κ. Νεκτάριου και τη συμμετοχή του γυναικείου Φωνητικού Συνόλου « ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Ναυπλίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 18:00

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες…από τα μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου «Κ. Νόνης».

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Τολό, ώρα 18:00

Η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στο πάρκο Κριτών δίπλα από την παιδική χαρά. Κάλαντα από όλο τον κόσμο με την bandina της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διδασκαλία & διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη και μουσική, χορός, παιχνίδια με τους animateur.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Δρέπανο, ώρα 18:30

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με ξωτικά, face painting, μουσική και γιορτινά γλυκίσματα, στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Αδριανού και Ναταλίας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ με κουκλοθέατρο παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι « Η Πλούμπω και οι καλικάντζαροι» και η bandina της Φιλαρμονικής Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Άγιος Αδριανός, ώρα 19:00

Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Αδριανού θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στην πλατεία του χωριού για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Την εκδήλωση πλαισιώνουν: Η παιδική χορωδία του Δημοτικού σχολείου και το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Γιάννη Νικολόπουλου. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τους animateur και θα γευτούν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Μάνεση, ώρα 18:00

Αίθουσα Δημοτικού Σχολείου

Η Τοπική Κοινότητα γιορτάζει τη Γέννηση Του Θεανθρώπου υποδεχόμενη κουκλοθέατρο, το παραδοσιακό παραμύθι « Η Πλούμπω και οι καλικάντζαροι» της Πειραματικής Σκηνής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τους animateur και η bandina της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη, θα αποδώσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 έως Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.

Τριανόν, ώρα 11:00 έως 22:00

Η ομάδα χειροτεχνών ARTIFACT μαζί με το Σωματείο Υποστήριξης ασθενών με ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη έκθεση στο φουαγιέ του Τριανόν.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Αγία Τριάδα, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 10:00

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας υποδέχονται την Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ με κουκλοθέατρο η οποία παρουσιάζει το παραδοσιακό παραμύθι « Η Πλούμπω και οι

καλικάντζαροι». Στη συνέχεια ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα μοιράσει δώρα και λιχουδιές.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 16:00

Το ξωτικό στο δέντρο σου! Εργαστήρι κατασκευής για παιδιά 4+ ετών στα Εργαστήρια του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 17:00

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής INTERLINGUA γιορτάζει τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του και παρουσιάζει μια επετειακή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με έθιμα από χώρες της Ευρώπης που αφορούν τον εορτασμό του Δωδεκάμερου.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Αθλητικός Πολιτιστικός Χώρος « Σφυρίχτρα» στο Κυλικείο του Κολυμβητηρίου, ώρα 18:00

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός « ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ» θα σας ταξιδέψει στη μαγεία των εορτών με το έργο  «Ο ωραιότερος χριστουγεννιάτικος πίνακας».

20 κάρτες από χαρτόνι απεικονίζουν σιγά – σιγά ένα ενιαίο σύνολο σαν ένα μεγάλο φανταστικό παζλ που παρουσιάζεται ακολουθώντας τη λογική σειρά της διήγησης της ιστορίας της Γέννησης του Χριστού…

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Αγ. Τριάδα, 18.00

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Αγ. Τριάδας διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά με κεράσματα, face painting και animateur, στον χώρο του Νηπιαγωγείου.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Ανυφί, ώρα 18.30

Τα παιδιά της Α΄ και Β΄ τάξης του 1ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, στο πνεύμα των Χριστουγέννων παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Ο Φον Κουραμπιές και η Φρικαντέλα, μας ταξιδεύουν στα Χριστούγεννα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου θα προσφέρει γλυκίσματα και πολλές λιχουδιές…

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 19:00

Βραδιά Ανάγνωσης Dickens στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 16:00

«Λαμπερή χιονοθύελλα» για γονείς με παιδιά 1-3 ετών

στα Εργαστήρια του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 17:00

Χριστουγεννιάτικη Λέσχη ΑΜΕΑ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Τριανόν, ώρα 17:30

Η Παραμυθένια Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ παρουσιάζει «Ένας γάτος Τσαρουχάτος»,

κείμενο /σκηνοθεσία: Θάλειας Αντωνιάδη.

Ελεύθερη διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Περό «Ο Παπουτσωμένος Γάτος».

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Αραχναίο, ώρα 18:00

Γιορτή για μικρούς και μεγάλους! Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αραχναίου, γιορτάζουν τη Γέννηση Του Θεανθρώπου παρουσιάζοντας θεατρική παράσταση με τίτλο: «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη». Θα ακολουθήσει απαγγελία ποιημάτων και ανάγνωση χριστουγεννιάτικων ηθών και εθίμων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακόμη, τραγούδια από τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου και την εμφάνιση του Αη Βασίλη στο τέλος της γιορτής! Στη συνέχεια όλοι μαζί θα υποδεχτούν τους animateur οι οποίοι θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 20:00

Χριστουγεννιάτικο GALA

O μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης παρουσιάζει μια συναυλία – γιορτή για μικρούς και μεγάλους με δώρα και εκπλήξεις. Με αγάπη και κέφι συνοδοιπόροι του η Παιδική Χορωδία Ναυπλίου « Tamperamento» και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο « Συμφωνία» Ναυπλίου.

Στο πιάνο η Ελένη Μπέλεση.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Τριανόν, ώρα 11:30

Η Παραμυθένια Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ παρουσιάζει «Ένας γάτος Τσαρουχάτος»,

κείμενο /σκηνοθεσία: Θάλειας Αντωνιάδη.

Ελεύθερη διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Περό «Ο Παπουτσωμένος Γάτος».

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Πλατεία Συντάγματος, ώρα 11:30

« Εμυρισ’ ατόν ο κόσμος όλος…»

Τα παιδιά του Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού εμπνέονται από τους ζωηρούς ρυθμούς και τους γεμάτους χαρά και λογοτεχνικά στοιχεία στίχους των καλάντων και μας μεταδίδουν απλόχερα την δική τους οπτική για τις γιορτινές ημέρες.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 12:00

Ο κόκκινος νάνος διηγείται παραμύθι στη ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 16:00

Ράβω και στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο μαξιλάρι!

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος, Πρόνοια Ναυπλίου, ώρα 18:00

Τα δύο τμήματα του κατηχητικού σχολείου της ενορίας της Αγίας Τριάδος Πρόνοιας Ναυπλίου διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή, όπου θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα».

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Παναρίτι, ώρα 18:00

Η Τοπική Κοινότητα Παναριτίου σε συνεργασία με τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Γενέσιον της Θεοτόκου, υποδέχονται την Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου που συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με κουκλοθέατρο παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι « Η Πλούμπω και οι καλικάντζαροι», στο Κέντρο Νεότητας του χωριού.

Τους μικρούς μας φίλους περιμένουν πολλές εκπλήξεις…! face painting, ομάδα animateur και γιορτινά γλυκίσματα.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Aργολικό, ώρα 19:00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αργολικού υποδέχεται την Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου με κουκλοθέατρο παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι « Η Πλούμπω και οι καλικάντζαροι» στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου. Θα ακολουθήσουν χορός, μουσική, παιχνίδια με τους animateur και πολλά κεράσματα.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 20:00

Συναυλία της Φιλαρμονικής Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών καθώς και έργων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Διδασκαλία – Διεύθυνση: Αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Aγία Τριάδα, ώρα 09.00

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του σχολείου. Τους μικρούς μας φίλους περιμένουν πολλές εκπλήξεις…!

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ανυφί, ώρα 11:00

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του σχολείου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ με κουκλοθέατρο η οποία παρουσιάζει το παραδοσιακό παραμύθι « Η Πλούμπω και οι καλικάντζαροι» καθώς και ομάδα animateur που θα παίξουν με τα παιδιά.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Τριανόν, ώρα 11:00

1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

« Ζωντανεύοντας τα Χριστούγεννα μέσα από την παράδοση»

Μέσα από παραδοσιακά παραμύθια « Ο μυλωνάς και οι καλικάντζαροι» και « Οι δύο γειτόνισσες και οι μήνες» , και κάλαντα, οι μαθητές της Γ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, θα σας ταξιδέψουν στην μαγεία των Χριστουγέννων.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 16:00

«Μοσχομύρισαν τα Χριστόψωμα! για παιδιά 4+ ετών

στα Εργαστήρια του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Δρέπανο, ώρα 18.00

Η Διευθύντρια και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα του Γυμνασίου Δρεπάνου.

Θα παρουσιάσουν δραματοποιημένο το παραμύθι : «Ο Φον Κουραμπιές και ο Κόμης Μελομακαρόνης».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ομάδα animateur και dj.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ίρια, ώρα 18:00

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιρίων παρουσιάζει χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κοινοτικό Κατάστημα της πλατείας. Πολλά παιχνίδια, μουσική και εκπλήξεις με τους animateur, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 19:30

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, το μουσικό σχήμα « ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ» με τη συμμετοχή και άλλων μουσικών σχημάτων και χορωδιών υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος θα παρουσιάσουν μουσικό εορταστικό πρόγραμμα με βυζαντινούς χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού, με τη συνοδεία μουσικών και ορχήστρας.

Στην εκδήλωση θα προλογίσει με επίκαιρα εορτολογικά σχόλια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου στους δρόμους της πόλης.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 11:00

Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου τραγουδά κάλαντα και χριστουγεννιάτικους ύμνους σε κοινωφελή ιδρύματα του Δήμου μας.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ- ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ώρα 12:00 – 14:00

Εορταστικό εικαστικό εργαστήρι που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών.

Τα παιδιά, μέσα σ’ ένα εορταστικό κλίμα θα ζωγραφίσουν και θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές στο παιδικό εργαστήρι τέχνης του Παραρτήματος, με την εικαστικό Μάγδα Μάρα.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 16:00

Disney’s A Christmas Carol – Χριστουγεννιάτικη ιστορία , ταινία  για παιδιά

στην αίθουσα 9 του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ασίνη, ώρα 16:00

Η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασίνης διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία του χωριού. Ο Αη Βασίλης μοιράζει τα δώρα του στα παιδιά και τραγουδούν όλοι μαζί τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Ακολουθούν παιχνίδια με animateur…

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ναύπλιο, ώρα 20:00

«Τα σύμπαντα γιορτάζουν…» Το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Νεανική του Χορωδία ξεκινούν από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου και ψάλλουν τη Γέννηση του Θεανθρώπου στους δρόμους και στις πλατείες του Ναυπλίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 18:00

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή για όλους!

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Τριανόν, ώρα 18:30

Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ γιορτάζει με κουκλοθέατρο, παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».

Παραμονή Χριστουγέννων και οι Καλικάντζαροι ανεβαίνουν στη γη για να πειράξουν, να ξεγελάσουν, να ξεφαντώσουν. Άλλοι βρίσκουν το μάστορά τους από ένα όμορφο κι΄έξυπνο κορίτσι…Η συνέχεια στη σκηνή.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 16:00

Red Velvet Cookie! Ζαχαροπλαστική με τα παιδιά μας!

Για γονείς με παιδιά.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Τριανόν, ώρα 18:30

Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ γιορτάζει με κουκλοθέατρο, παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».

Παραμονή Χριστουγέννων και οι Καλικάντζαροι ανεβαίνουν στη γη για να πειράξουν, να ξεγελάσουν, να ξεφαντώσουν. Άλλοι βρίσκουν το μάστορά τους από ένα όμορφο κι΄έξυπνο κορίτσι…Η συνέχεια στη σκηνή.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 20:00

« Τραγουδάμε για το συνάνθρωπό μας»

Η Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Νικολόπουλου, τραγουδούν για το συνάνθρωπο γνωστές αγαπημένες μελωδίες.

Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Θα συγκεντρωθούν συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Βουλευτικό, ώρα 20:00

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. παρουσιάζουν την μουσική βραδιά

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ BELLE EPOQUE

Τραγούδια και άριες της παλιάς εποχής.

Παίζουν: Duo Argolis: Μόνικα Παπαϊωάννου βιολί

Ανδρέας Ρεντούλης πιάνο

Σέργιος Γιώτης: φλάουτο

Νικόλας Παπαϊωάννου: βιολί

Τραγουδούν: Εβίτα Πετράκη σοπράνο

Ανδρέας Ρεντούλης τενόρος

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 12:00

Ο κόκκινος νάνος διηγείται παραμύθι στη ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του ΦΟΥΓΑΡΟΥ.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Μιδέα, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 18.00

Γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή του Νέου Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μιδέας «Η ΑΛΚΜΗΝΗ».

Αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού από την Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

Κάλαντα από όλο τον κόσμο με την bandina της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διδασκαλία & διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη και

Ομάδα animateur…. και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 12:00

ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ- ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

«Τα δώρα της καρδιάς αξίζουν πιο πολύ…»

Δραματοποιημένη αφήγηση για παιδιά 3 έως 102 ετών από το « Δημιουργώ», Κέντρο Λογοθεραπείας και Δημιουργικής Δημιουργικής Απασχόλησης.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 17:00

BLUE silent night  για παιδιά 5+ ετών

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από τη Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου στους δρόμους της πόλης.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 11:00

Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου τραγουδά κάλαντα και χριστουγεννιάτικους ύμνους σε κοινωφελή ιδρύματα του Δήμου μας.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 11:00

Το παιχνίδι των εκπλήξεων! θεατρικό  εργαστήρι για παιδιά 7+ ετών

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Τριανόν, ώρα 18:30

Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ γιορτάζει με κουκλοθέατρο, παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».

Παραμονή Χριστουγέννων και οι Καλικάντζαροι ανεβαίνουν στη γη για να πειράξουν, να ξεγελάσουν, να ξεφαντώσουν. Άλλοι βρίσκουν το μάστορά τους από ένα όμορφο κι΄έξυπνο κορίτσι…Η συνέχεια στη σκηνή.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 19:00

Μία Υπέροχη Ζωή (It is a Wonderful Life) του Φρανκ Κάπρα

προβολή ταινίας  στην αίθουσα 9 του ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Μιδέα, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 17:00

Η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου παρουσιάζει κουκλοθέατρο, με το παραδοσιακό παραμύθι: «Η Πλούμπω και οι Καλικάντζαροι».

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Βουλευτικό, ώρα 20:00

Συναυλία από το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου, το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο « ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Ναυπλίου, την Παιδική Χορωδία Ναυπλίου « ΤAMPERAMENTO» με σολίστ και συνοδεία ορχήστρας, σε μουσικές συνθέσεις του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, Στέφανου Δάφνη, καθώς και κείμενα – ποίηση του Κωνσταντίνου Σπηλιώτη και Θεοδόση Αντωνιάδη.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου στον Αγιασμό των υδάτων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΦΟΥΓΑΡΟ, ώρα 17:00

«Σπίτι χωρίς Γιάννη», για παιδιά 9+ ετών

στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΦΟΥΓΑΡΟΥ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Τριανόν, ώρα 17:30

Η Παραμυθένια Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ παρουσιάζει «Ένας γάτος Τσαρουχάτος»,

κείμενο /σκηνοθεσία: Θάλειας Αντωνιάδη.

Ελεύθερη διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Περό «Ο Παπουτσωμένος Γάτος

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Τριανόν, ώρα 11:30

Η Παραμυθένια Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ παρουσιάζει «Ένας γάτος Τσαρουχάτος»,

κείμενο /σκηνοθεσία: Θάλειας Αντωνιάδη.

Ελεύθερη διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Περό «Ο Παπουτσωμένος Γάτος

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Τριανόν, ώρα 17:30

Η Παραμυθένια Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ παρουσιάζει «Ένας γάτος Τσαρουχάτος»,

κείμενο /σκηνοθεσία: Θάλειας Αντωνιάδη.

Ελεύθερη διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Περό «Ο Παπουτσωμένος Γάτος

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Τριανόν, ώρα 11:30

Η Παραμυθένια Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ παρουσιάζει «Ένας γάτος Τσαρουχάτος»,

κείμενο /σκηνοθεσία: Θάλειας Αντωνιάδη.

Ελεύθερη διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Περό «Ο Παπουτσωμένος Γάτος

 

 

- Advertisement -