Βιβάρι – Κονδύλι: Στολίδια του Αργολικού

Πεντακάθαρα νερά, ψιλό βοτσαλάκι, τρία beach-bar

0
9496

Μικρό παραθαλάσσιο χωριουδάκι το Βιβάρι λίγο μετά το Δρέπανο της Αργολίδας, είναι γνωστό για τις όμορφες ψαροταβέρνες, που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Αγαπητός προορισμός ντόπιων και ξένων που έρχονται να απολαύσουν όχι μόνο τους υπέροχους ψαρομεζέδες, αλλά και τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας του.
Χαρακτηριστική είναι η εικόνα της λιμνοθάλασσας που βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου, λίγο πριν την είσοδο του χωριού.

Το χωριό διαθέτει ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια και συνιστάται όχι μόνο για μια ή δυο μέρες, αλλά και για παραθέρισμα.

Το γραφικό λιμανάκι του χωριού μέσα στον απάνεμο κλειστό κόλπο είναι αγαπημένος τόπος και για τους ιστιοπλόους, εκ των οποίων αρκετοί ελιμενίζουν τα σκάφη τους για ολόκληρο τον χειμώνα.

Βγαίνοντας από το Βιβάρι και πάνω στο δρόμο που οδηγεί προς Κάντια – Ίρια συναντά κανείς σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων την ταμπέλα με το όνομα Κονδύλι. Στρίβοντας από εκεί ο επισκέπτης και κατεβαίνοντας τον απότομο κατηφορικό δρόμο αντικρύζει από ψηλά την καταπληκτική παραλία του Αγ. Νικόλα.

Πεντακάθαρα νερά, ψιλό βοτσαλάκι, τρία beach-bar σε λειτουργία περιμένουν τους επισκέπτες. Μία από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής, αγαπημένη της νεολαίας που θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε!

- Advertisement -