Στην Αργολίδα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ντάνιελ Κρέγκ!

0
1535

*Σε γνωστό ξενοδοχείο του Πορτοχελίου, θα φιλοξενηθούν οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί!

Τελικά είναι γεγονός!

Για μια ακόμη φορά στο Πορτοχέλι (αλλά και στην Ερμιονίδα), θα είναι στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας του πλανήτη,  καθότι το καλοκαίρι,( ο τελευταίος ενσαρκωτής του κινηματογραφικού James Bond), ο σπουδαίος ηθοποιός Ντάνιελ Κρέγκ, θα αρχίσει τα γυρίσματα μιας action comedy ταινίας!

Ο πολυβραβευμένος και πασίγνωστος  Βρετανός ηθοποιός, αναμένεται στο Πορτοχέλι τους αμέσως επόμενους μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι παραγωγοί της ταινίας θα φιλοξενηθούν σε γνωστό ξενοδοχείο του Πορτοχελίου.

Πρόκειται ασφαλώς για μια άκρως ευχάριστη είδηση ,καθότι η δημοφιλία που απολαμβάνει ο Ντάνιελ Κρέγκ σε παγκόσμιο επίπεδο και γενικότερα η αξία του ως ηθοποιός, προμηνύουν μια ποιοτική ταινία υψηλού μπάτζετ που αναμένεται να έχει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία όταν προβληθεί  στην μεγάλη οθόνη.

Πράγμα που σημαίνει ότι οι ομορφιές του Πορτοχελίου και της Ερμιονίδας, θα προβληθούν και θα αποσπάσουν τον θαυμασμό των σινεφίλ σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι κάθε άλλο παρά τυχαία δεν ήταν η επιλογή των παραγωγών να επιλέξουν το Πορτοχέλι και την Ερμιονίδα για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας.

Το brandname Ermionida, δεν δίνει πια προστιθέμενη αξία στην Πελοπόννησο αλλά και σε όλη την Ελλάδα ως τοπ προορισμός με διεθνή αίγλη που προσελκύει τους vip του πλανήτη!

Το αμέσως προσεχές διάστημα, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!

 

- Advertisement -