“12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου – ΓΕΦΥΡΕΣ” στην Αρχαία Κόρινθο

0
674
ΓΕΦΥΡΕΣ

“12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου – ΓΕΦΥΡΕΣ” 28/8/2021-5/9/2021 – Αρχαία Κόρινθος – Πολιτιστικό Κέντρο ‘Αναστασία Κεφάλα’

Οι εθελοντές διοργανωτές, επαγγελματίες με διεθνείς διακρίσεις στο χώρο των Τεχνών και του Κινηματογράφου και η Εταιρεία Πολιτισμού Cine@Art εγγεγραμμένη στο Μητρώο φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού, στη δωδέκατη διοργάνωσή του -παρόλες τις αντιξοότητες και τις φυσικές καταστροφές που πλήττουν τη χώρα μας-, θέλοντας να προσφέρουν μια μικρή όαση πολιτισμού στην Κορινθία, αποφάσισαν το Φεστιβάλ “ΓΕΦΥΡΕΣ” να διεξαχθεί την περίοδο προς το τέλος καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου σε ανοιχτό χώρο.

ΓΕΦΥΡΕΣ

Παράλληλα θα υπάρχει διαδικτυακό πρόγραμμα με προβολές και ζωντανές συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες σε συνεργασία με την πολιτιστική πλατφόρμα Inspire-TV.  

Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ” περιλαμβάνει πανελλήνιες κι ευρωπαϊκές κινηματογραφικές πρεμιέρες, προβολές 90 ταινιών συνολικά μεγάλου και μικρού μήκους, μυθοπλασίας και τεκμηρίωσης, πρόσφατης παραγωγής από 25 χώρες.

Το ένα τρίτο του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΕΣ” αποτελείται από Ελληνικές ταινίες και οι σκηνοθέτες τους θα παρευρεθούν για να παρουσιάσουν τα έργα τους. Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς υπότιτλους.

 Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη για το κοινό και σε συνεργασία με το Tμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και χορηγό μεταφοράς την Speedex  θα μαζευτούν αναγκαία ήδη για τους πυρόπληκτους στα Βίλια.

- Advertisement -