Φεστιβάλ θάλασσας και αλιείας 2022 στον Τυρό Αρκαδίας ( Το πρόγραμμα)

0
1054
Τυρό Αρκαδίας

Φεστιβάλ θάλασσας και αλιείας διοργανώνει η Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ Κοινσεπ στον Τυρό Αρκαδίας στα πλαίσια του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας.

Έξι ημέρες γεμάτες με εκδηλώσεις όλες αφιερωμένες στην θάλασσα και τους ναυτικούς μας, στο πέρασμα των χρόνων.

Κεντρική εκδήλωση το κολυμβητικό event  το Σάββατο 16 Ιουλίου το πρωί με τους  συμμετέχοντας να βιώνουν μια μοναδική κολυμβητική εμπειρία στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώ Πέλαγος και ο Πάρνων.

Το Φεστιβάλ ξεκινά την Τετάρτη με προβολή παιδικής ταινίας “LUCA”, με θέμα τι άλλο φυσικά θάλασσα, στο θέατρο στο λιμάνι “Μελίνα Μερκούρη”.

Ο ίδιος χώρος για τα όλα τα επόμενα βράδια θα φιλοξενήσει: τις χορωδίες των δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας σε διεύθυνση του μαέστρου κ.Κουτίβα Σταύρου, ημερίδα πρώτων βοηθειών από την LIFEGUARD  HELLAS και τους εκπροσώπους της Μάνια Μπίκοφ καιι Σπύρο Μιτριτσάκη, 

Την σκυτάλη παίρνουν για δύο βραδιές τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων Τυρού “ο Απόλλων”” και υπό την επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου Μανώλη Γύφτου τα χορευτικά του Θηρεάτη και Αγίου Ανδρέα – Πραστο;y. Στα πλαίσια των εορτασμών της Αγίας Μαρίνας παραδοσιακή βραδιά με χορούς και τραγούδια διοργανώνει η ΔΗΚΕΝΚ στην κεντρική πλατεία του Τυρού στην παραλία.

Καθημερινά  με την καθοδήγηση εκπαιδευτών τα παιδιά θα περάσουν δημιουργικά τα πρωινά  στην παραλία, μαθαίνοντας να χειρίζονται kayak και sup, όπως επίσης και η ομάδα Kynourio Soma έχει ετοιμάσει εργαστήρι δημιουργικής κίνησης στο θέατρο.

Με κεντρικό σύνθημα των εκδηλώσεων “Όλα Είναι Θάλασσα” σας περιμένουμε με χαμόγελο και θαλασσινή διάθεση στο Φεστιβάλ Θάλασσας και Αλιείας Τυρού (Tyros Sea Festival)

- Advertisement -