Για να είναι ο Δίας Ξένιος χρειάζεται και το περιβάλλον να είναι καθαρό – Πρωτοβουλία με νόημα

0
2132

Με μια όμορφη και επιτυχημένη πρωτοβουλία το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων Ναυπλίου “Ο Ξένιος Δίας” έδωσε το στίγμα της νέας διοίκησης του και μαζί το σύνθημα για καθαρές παραλίες για καθαρό περιβάλλον.

Στην σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα ακόλουθα:

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΗ – KEEP THE BEACH CLEAN!!!

Η πρώτη δράση του Σωματείου μας, η οποία ήταν ο καθαρισμός της Καραθώνας στις 17/5/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο λόγω μεγάλης συμμέτοχης των μελών μας όσο και λόγω αποτελέσματος. Από την Ουτοπία έως τον Ασημακόπουλο και από την μεριά του δρόμου και προς τη θάλασσα δεν αφήσαμε ούτε μια γόπα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τα παιδιά από το 3sixty, το Xenon και το Rosso, τις κοπελιές από το Perivoli, τα ζουζούνια του tzitzi από το Allotino καθώς και τη Σόνια από τη Pension Dafni, η οποία διετέλεσε και χρέη φωτορεπόρτερ.

Το μήνυμα της εν λόγω δράσης είναι σαφές, διαχρονικό και αδιαπραγμάτευτο. Η προστασία και η καθαριότητα του περιβάλλοντος αφορά όλους μας. Ο σεβασμός στο περιβάλλον πρέπει να γίνει συνείδηση τόσο σε εμάς, ως κάτοικοι αυτής της όμορφης πόλης, όσο και στους επισκέπτες μας. Ως σύλλογος δεσμευόμαστε για την διοργάνωση και άλλων ανάλογων δράσεων, με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων.

Εις το επανιδείν.

Υ.Γ. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΗ – KEEP THE BEACH CLEAN!!!

- Advertisement -