2nd Taygetos Mountain Festival για τους λάτρεις του κάμπινγκ, του βουνού και της μουσικής

0
712

Ο Ταΰγετος είναι μοναδικός για πεζοπορίες και ορειβασίες, για περιπλάνηση στους καταρράκτες του και τις πηγές της περιοχής, μέσα από οργανωμένα μονοπάτια, για εξορμήσεις και χαλάρωση μέσα στα δέντρα και τη δροσιά.

Η απόλυτη εμπειρία για τους λάτρεις του κάμπινγκ, του βουνού, της μουσικής και του έναστρου ουρανού το 2nd Taygetos Mountain Festival / Sivarta, 11, 12 και 13 Αυγούστου με πολλές δράσεις στη φύση, στον πολυχώρο εκδηλώσεων Σιβαρτα Αλαγονίας, που βρίσκεται στα 30 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, δίπλα από τους καταρράκτες της Αλαγονίας.

Οι δράσεις θα υπάρχουν από νωρίς το πρωί μέχρι η μουσική να ξεκινήσει και να γεμίσει με ρυθμό το βουνό. Power Yoga, Kangoo, Αγγειοπλαστική, Μελισσοκομία, Ιππασία είναι μερικές από τις δράσεις του Φεστιβάλ κατά την διάρκεια της ημέρας και το βράδυ ακολουθούν συναυλίες. Μέσα σε όλο αυτό οι σκηνές θα είναι στημένες δίπλα στην πλαγιά του βουνού.

Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο θα υπάρχει mini bus μεταφορών. Κλείσιμο θέσης: Τηλ. 6932 19 45 21 (Περιορισμένος αριθμός θέσεων / Μετ’ επιστροφής)

Αναλυτικό πρόγραμμα Συναυλιών:

11 Αυγούστου – Ρεμπέτικη βραδιά με Παπαδόπουλο Γιάννη και την παρέα του

12 Αυγούστου – Saske, Ellize, dj Valentino, Eiσαγγελεας

13 Αυγούστου – Παπαδόπουλος Λάκης, Μηλιώκας Γιάννης, Γιοκαρίνης Γιάννης, Ζιώγαλας Νίκος

- Advertisement -