Πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας

0
2336

Για μια ακόμα φορά, το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας, σας περιμένει και αυτό τον Αύγουστο στις πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που οργανώνουν ο Σύνδεσμος των Εν Αθήναις Ασεατών και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Ασέας.

Με μεγάλη υπερηφάνεια πραγματοποιούμε την Δευτέρα 7 Αυγούστου τα εγκαίνια του μόνιμου Αστεροσκοπείου Ασέας, θαυμαστή δουλειά του Συλλόγου Αστροφυσικής Ασέας, με την ευκαιρία έκλειψης Σελήνης αυτή την βραδιά!

Θα τραγουδήσουμε μαζί με την Άννα Σαράντη και τον Τάσο Σωτηράκη την Πέμπτη 10 Αυγούστου, με νότες και μελωδίες.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου, ο Βαγγέλης Γερμανός θα μας ταξιδέψει με την “Κρουαζιέρα 1982-2017”, για αλλιώτικα ταξίδια, και τα μοναδικά τραγούδια του Νίκου Γκάτσου.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου ο μοναδικός Παναγιώτης Μάργαρης, βραβευμένος από τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, θα ερμηνεύσει στην κιθάρα κομμάτια από τις δουλειές του καθώς και συνθέσεις του μύθου της μουσικής Μίκη Θεοδωράκη. Θα τραγουδήσει η εξαιρετική τραγουδίστρια Βασιλική Στεφάνου.

Το ίδιο βράδυ, βραβεύουμε το Σύλλογο Αστροφυσικής Ασέας, τους εθελοντές πυροσβέστες στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007. Θα εγκαινιασθεί και έκθεση φωτογραφίας – ντοκουμέντο, με τίτλο “Ποτέ Ξανά” ενώ με τιμή και περηφάνια θα γίνει και η Παρουσίαση του βιβλίου του εξαιρετικού Αρκάδα Παναγιώτη Λιαργκόβα, καθηγητή και επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής και του κυρίου Χρήστου Παπαγεωργίου.

Και, βέβαια, οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 13 Αυγούστου, με το “Παραδοσιακό Γλέντι” με ζωντανή ορχήστρα.Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι όπως πάντα δωρεάν!

Σας περιμένουμε!

- Advertisement -