Ξεκίνησε η Επιτροπή Τουρισμού στο Επιμελητήριo Αργολίδας – Τι μας είπε ο Παν.Ψυχογυιός… (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1376

Πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας η πρώτη συνεδρίαση της νεοσύστατης Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου.

Στη συνεδρίαση έγινε μια διερεύνηση προθέσεων και απόψεων των μελών για την λειτουργία της Επιτροπής και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παναγιώτης Ψυχογυιός αναφέρθηκε στο στόχο που έχει τεθεί για ενοποίηση του τουριστικού προϊόντος, για προβολή του και για αύξηση του.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής έχει αποφασιστεί να γίνει καθορισμός και ξεκίνημα νέων δράσεων στην κατεύθυνση της παροχής γνώσεων προς τους επαγγελματίες του τουρισμού της Αργολίδας, αλλά και δράσεις στην κατεύθυνση της ποιοτικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος.

Η Επιτροπή Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αργολίδας είναι εκ της φύσεως της προορισμένη να βοηθήσει στην προώθηση του τουρισμού συνολικά της Αργολίδας και να σταθεί δίπλα σε κάθε επαγγελματία. Στόχος επίσης είναι η συνεργασία με αντίστοιχες Επιτροπές των υπολοίπων Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, καθώς και με την Επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για την συνεδρίαση, αλλά και γενικότερα για την Επιτροπή Τουρισμού μίλησε στο TRAVEL ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ TV ο πρόεδρος της Επιτροπής Παναγιώτης Ψυχογυιός. 

 

- Advertisement -