Στο φετινό Loutraki Festival 2022 δεσπόζει το «Ελληνοαυστριακό Kαλοκαίρι»

0
574
Loutraki Festival

Ένα ακόμα καλοκαίρι παρουσίας για το Loutraki Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 28 Ιουλίου έως και τις 12 Αυγούστου, για 8η συνεχόμενη χρονιά!

Στο φετινό φεστιβάλ, δεσπόζει το «Ελληνοαυστριακό Kαλοκαίρι», το οποίο περιλαμβάνετε στο Φεστιβάλ Κλασικής μουσικής «Opus Festival», στις 2 & 3 Αυγούστου 2022, με την εμφάνιση των «Duo Cristina & Timotei» και των «Strings in motion», συνόλου εγχόρδων του Μουσικού Πανεπιστημίου του Salzburg.
Μία ιδιαίτερη και εξαιρετική σύμπραξη είναι αυτή του Κώστα Θωμαΐδη με με το Κορινθιακό Γυναικείο Χορωδιακό σχήμα των «Opus Femina» και την ορχήστρα δωματίου «Respira», που θα ερμηνεύσουν έργα των Μίκη Θεοδωράκη και Θάνου Μικρούτσικου, η οποία θα λάβει χώρα στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου, στις 28 Ιουλίου.
Η μοναδική Γεωργία Νταγάκη παίρνει το μικρόφωνο στις 5 Αυγούστου στο παραλιακό «Ypanema», στη Λίμνη Βουλιαγμένη.
Οι αγαπημένοι Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάννα Μπάμπαλη στις 7 Αυγούστου, με αγαπημένα τραγούδια στις αποσκευές τους, στους Αγίους Θεοδώρους.
Και το κλασικό πλέον «Blues Festival» στην «Καλαβρία» στα Πίσια, κλείνει το Φεστιβάλ στις 12 Αυγούστου.
Με εξαιρετικούς καλλιτέχνες και πολυσυλλεκτική διάθεση, το Loutraki Festival φιλοδοξεί να αποτελέσει για ένα ακόμα καλοκαίρι τόπο συνάντησης του κοινού με την ποιοτική ψυχαγωγία και να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στους θεατές.
Σας περιμένουμε, με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις!!
Διοργάνωση: Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Πελοπίδας Μαυρόπουλος.
- Advertisement -