Εγκαινιάστηκε από τον Π. Τατούλη η Alte Peloponnese Tourism Exhibition – Συμμετοχή του travelpeloponnisos.gr

0
1638

Περισσότερα από 65 περίπτερα που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 700 επιχειρήσεις της περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν συγκεντρωθεί στην Καλαμάτα στα πλαίσια της 1ης Alte Peloponnese Tourism Exhibition.

 


Η έκθεση αυτή εναλλακτικού τουρισμού έχει σκοπό την συγκέντρωση και απαρχή μιας οργάνωσης όλων αυτών των επιχειρήσεων και φορέων. Επιδίωξη η προσφορά στον Έλληνα και ξένο επισκέπτη της Πελοποννήσου νέων μορφών διασκέδασης, άθλησης και απασχόλησης που μέχρι τώρα ουσιαστικά δεν υπήρχαν. Στόχος η προσέλκυση πολλών εκατοντάδων χιλιάδων νέων επισκεπτών, αφού σε αυτές τις εξειδικευμένες μορφές τουρισμού οι ενδιαφερόμενοι διεθνώς είναι πολλές δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι.

Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στην ομιλία του τόνισε πως η Περιφέρεια θα σταθεί δίπλα σε κάθε προσπάθεια οργάνωσης του εναλλακτικού τουρισμού. Είναι έτοιμη να ακούσει κάθε πρόταση. Επενδύει στον εναλλακτικό τουρισμό. Αυτές τις ημέρες θα εγκαινιαστεί το καταδυτικό πάρκο στο Λουτράκι που είναι παρόμοιο με του Τυρού. Νέα αναρριχητικά πάρκα σύντομα θα είναι έτοιμα στο Κυπαρίσσι και μεταξύ Αρκαδίας και Αργολίδας. Τα μονοπάτια πλέον με διεθνής προδιαγραφές πλησιάζουν τα 1000 χιλιόμετρα στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Τατούλης μετά την ομιλία του και τον χαιρετισμό των υποψηφίων δημάρχων Καλαμάτας που παραβρέθηκαν στα χθεσινά εγκαίνια, παρακολούθησε χορευτικές ομάδες στην παρουσίαση τους, έκοψε την κορδέλα της έκθεσης και περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης. Παρούσες στην τελετή εγκαινίων και οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αντωνία Μπούζα και Ντίνα Νικολάκου.

Να σημειωθεί ότι περίπτερα στην έκθεση έχουν επιχειρηματίες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου. Μεταξύ αυτών και το περίπτερο του Travelpeloponnisos.gr .

ΦΩΤΟ:

- Advertisement -