Τι είπαν οι πρωτεργάτες της 1ης ALTE peloponnese Κουρής και Βγενής μετά το κλείσιμο της έκθεσης

0
1576

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 το βράδυ η 1η Πανπελοποννησιακή Έκθεση Τουρισμού Ειδικών Ενδιαφερόντων που λειτούργησε για τρεις ημέρες στην Καλαμάτα.

 

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Το γεγονός ότι η  ALTE peloponnese συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 800 επιχειρήσεων, από ολόκληρη την Πελοπόννησο επιβεβαιώνει την επιτυχία της. Σε περισσότερα από 60 περίπτερα παρουσιάστηκε ένα μεγάλο κομμάτι από τις επιχειρήσεις και τους φορείς της Πελοποννήσου που δραστηριοποιούνται σε διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.

Όλοι όσοι συμμετείχαν κατάλαβαν την ανάγκη ύπαρξης της έκθεσης. Όλοι κατάλαβαν ότι για να δημιουργηθεί τουριστικό προϊόν απαιτείται η συνεργασία όλων των επιχειρήσεων και φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να προβληθεί η ύπαρξη τους σε Παγκόσμιο επίπεδο. Η βοήθεια από την περιφέρεια Πελοποννήσου για την επίτευξη των στόχων χωρίς αμφιβολία είναι υπερπολύτιμη.

Στο βίντεο αυτής της ανάρτησης, οι δύο πρωτεργάτες της έκθεσης που μόλις ολοκληρώθηκε, Χάρης Βγενής και Νίκος Κουρής μιλούν σε τον δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά για τα πρώτα συμπεράσματα από την έκθεση, αλλά και για τις μελλοντικές ενέργειες. Δείτε το…

 

 

- Advertisement -