Δωρεάν σεμινάριο για επαγγελματίες τουρισμού αύριο Τετάρτη στην Τρίπολη

0
1133

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο τον χρόνο, διοργανώνεται στην Τρίπολη αύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

 

Το σεμινάριο, με θέμα “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις”, συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google και θα λάβει χώρα, μεταξύ 5 και 6.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21).

Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να μάθουν πώς μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, θα πρέπει να το κάνουν στον διαδικτυακό τόπο https://g.co/greektourism/peloponnisos, καθώς  λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στo σεμινάριο θα γίνει ενημέρωση των μετεχόντων σχετικά με επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο τον χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων της Περιφέρειας όλο τον χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα g.co/greektourism ή με αποστολή e-mail στο [email protected].

 

- Advertisement -