Εκδηλώσεις της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2021” στο Ναύπλιο

0
854
ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2021

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της “Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021 του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Παλαμήδης” που λόγω της πανδημίας θα είναι φέτος περιορισμένες από τις άλλες χρονιές.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ 

στις εκδηλώσεις της “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2021″που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας από τις 21 έως τις 2.8 Αυγούστου 2021 

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τους όρους και εις προϋποθέσεις των μέτρων προστασίας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 

20.30 Πλατεία Τριών Ναυάρχων Εγκαίνια “ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2021” Εικαστική Annualis στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, στην Πλατεία Καποδίστρια, στα κιγκλιδώματα των σχολείων, στους δρόμους της πόλης. Πανδαισία χρωμάτων, ιδεών και Τέχνης. Το Ναύπλιο αγκαλιάζει έργα 46 καλλιτεχνών. 

Η Εικαστική Τέχνη θα συνοδεύεται από την Μουσική Τέχνη με τον Θεοδόση Αντωνιάδη στις συγχορδίες του πιάνου. 

Η έκθεση Θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Αυγούστου 2021 20.30 Λιμάνι Ναυπλίου “Π” Τιμή στους ανθρώπους της Θάλασσας. Ρίψη στεφάνου στα γαλάζια νερά τον Αργολικού κόλπου από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου.

 Η “βαρκαρόλα” θα μας ταξιδέψει με συνοδεία τα φωτισμένα σκάφη των αλιέων μας και επιβάτες όλους τους συμμετέχοντες. Βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουράνιο Αργολικό θόλο. 

Ζωγραφικοί πίνακες και μορφές τον 1821 θα αναδυθούν, από την θάλασσα και θα στροβιλιστούν στον αέρα προκαλώντας τις αισθήσεις μας. 

“ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2021” πέρασμα στην μνήμη 

 

- Advertisement -