2nd Peloponnese Beer Festival

0
452
2nd Peloponnese Beer Festival

Το 2nd Peloponnese Beer Festival only craft είναι γεγονός.

Το φεστιβάλ χειροποίητης μπύρας, που αγαπήθηκε τόσο πολύ, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά 5-6-7 Αυγούστου 2022 στην Καλαμάτα στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας, με παράλληλες συναυλίες ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ και πολλές εκπλήξεις!!

30+ Ελληνες παραγωγοί- ζυθοποιοί θα συμμετέχουν με περισσότερες από 350 ετικέτες ελληνικής φρέσκιας χειροποίητης μπύρας. Ζυθοποιοί από την Πελοπόννησο, την Αθήνα, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ηπειρο, την Ικαρία και την Κρήτη θα βρεθούν στην Καλαμάτα σε μια γιορτή ελληνικού ζύθου, γαστρονομίας και μουσικής. Lager, Stout, Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner … οποια και αν είναι η αγαπημένη σας θα έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε στο 2ο Πελοποννησιακό Φεστιβάλ ελληνικής χειροποίητης μπύρας!

Έντονα αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών… Γεύσεις από μαύρη σοκολάτα, βότανα, μέλι και τόσες άλλες. Ευκολόπιοτες, δροσιστικές φρέσκιες απαστερίωτες!!!

Η Ελληνική μπύρα Craft επικεντρώνεται περισσότερο στη γεύση της και την απόχρωσή της.. Διαφέρει από την κλασική, καθώς προσφέρει πιο πλούσια γεύση, είναι πιο δυνατή και προσφέρεται σε μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων, γεύσεων, χρωμάτων.
Το μήνυμα μας : Ναι στις όμορφες εμπειρίες, Ναι στην ελληνική
επιχειρηματικότητα και εξωστρέφεια. Ναι στην υπευθυνότητα. Πίνουμε πάντα υπεύθυνα!

Ενισχύεται και ο γαστρονομικός χαρακτήρας του φεστιβάλ. 4 kiosks από επαγγελματίες θα προσφέρουν απολαυστικές γεύσεις από Αμερική, Ευρώπη και Ελλάδα. Λαχταριστά Burgers & Hotdogs, πολίτικο κεμπάπ της Ανατολής, ελληνικό σουβλάκι μερικές από τις επιλογές που θα έχετε! Γιατί μπύρα χωρίς φαγητό δεν υφίσταται!

Παράλληλες Συναυλίες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Αυγούστου 2022 : Το μεσσηνιακό συγκρότημα
Jukebox and Friends
Το γκρουπ έχει αρκετές επιρροές από τη Rock μουσική όμως, θα ακούσεις και Reggae και Swing αλλά και διασκευές σε παραδοσιακά κομμάτια. Σαν ένα παλιό καλό jukebox που όλα τα χωράει, με κέρμα την θετική ενέργεια,, θα περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ
Γιώργος Χόχωλης ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Ηλίας Σαμαρτζής ακουστική κιθάρα, φωνή
Μανιάτης Νίκος πλήκτρα
John Forow σαξόφωνο, φωνή, φυσαρμόνικα
Κώστας Βέλμαχος ηλεκτρικό μπάσσο
Χρίστος Κοτσομύτης ντράμς

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 Αυγούστου 2022: ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ full Band
«Να σε δώ να γελάς…» Live! Η εντυπωσιακή live-rock μπάντα, σε εντυπωσιακές live-rock στιγμές… Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, σταθερά συνεπείς εκπρόσωποι της ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, επαναφορτίζουν τη γνώριμη σκηνική τους ενέργεια, επισκέπτονται την Καλαμάτα και προσκαλούν σε μια αξέχαστη συναυλιακή καλοκαιρινή γιορτή, όλους όσοι πιστεύουν πραγματικά σε μια επόμενη φωτεινότερη μέρα!
Με την νέα τους πετυχημένη παράσταση «Να σε δω να γελάς…», ευελπιστούν να ενώσουν την παρέα σε κοινά έντονα συναισθήματα, να φωτίσουν εσωτερικές δυνάμεις, να αναθερμάνουν σκέψεις και όνειρα, κρατώντας ζωηρή τη διάθεση για χαμόγελο και αισιοδοξία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 Αυγούστου 2022: ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
Η Μελίνα Κανά το Φετινό καλοκαίρι έρχεται ανανεωμένη με τον καινούργιο δίσκο ‘’Σπίθα’’ σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη, την πολυαγαπημένη ‘’Παλιά Πληγή’’ Του Σασμού σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή αλλά και με τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα σε κλασσικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Πάντα δυναμική και συνάμα τρυφερή η Μελίνα, αγγίζει τους προβληματισμούς μας και μας δίνει με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία την ευκαιρία, για δυόμιση ώρες να αφήσουμε πίσω την καθημερινότητα και τα άγχη της.
Στην παράσταση συνδράμουν μαζί της ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι και στο Λαούτο ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στην ενορχήστρωση του προγράμματος, ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά και ο Αλέξανδρος Στενάκης στα πλήκτρα.

Η έκθεση Ελλήνων ζυθοποιών ανοίγει τις πόρτες τις στις 19:00 και θα
γίνει στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας(Κυκλ. Αγωγής) στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, της ΦΑΡΙΣ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Σας περιμένουμε για ένα τριήμερο γεμάτο υπέροχες γεύσεις, πολύ καλή
μουσική και θετική ενέργεια!! 2nd Peloponnese Beer Festival 5 -6 -7 Αυγούστου 2022 στην Καλαμάτα.
Με εκτίμηση
Peloponnese Beer Festival

- Advertisement -